• 06 3851 2062

  • info@si-you.nl

  • Heythuysen en Veldhoven

Wil je de gezondheid van je werknemers prioriteit geven? De huidige samenleving is druk en veel mensen raken overprikkeld, wat werken lastig maakt. Overprikkelde werknemers zijn minder productief, creatief en melden zich vaak ziek. Sommige werknemers vinden het moeilijk om zich te concentreren op hun werk en worden afgeleid door notificaties op hun telefoon of collega’s die rondlopen. Een evenwichtige omgeving verhoogt de concentratie bij de taak waar uw mensen mee bezig zijn. Dit leidt tot natuurlijke en creatieve oplossingen. Het helpt preventief om bijvoorbeeld de kans op een burn-out te verminderen

Wij bieden teamtrainingen en individuele adviesgesprekken voor werknemers die moeite hebben met het hanteren van de prikkels gedurende de werkdag. Ons team kan ook ingeschakeld worden om alleen individuele vragen van werknemers te beantwoorden.

Overprikkelde werknemers zijn minder productief, creatief en melden zich vaak ziek. Wij bieden teamtrainingen en individuele adviesgesprekken voor werknemers die moeite hebben met het hanteren van de prikkels gedurende de werkdag.