• 06 3851 2062

  • info@si-you.nl

  • Heythuysen en Veldhoven

Onze cliënten zijn uniek dus de zorg die wij leveren is voor iedereen anders, We kunnen niet voor ieder onderzoek aangeven hoe veel tijd we kwijt zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij een inschatting maken van de totale kosten van het onderzoek.  

SI-onderzoeken kunnen aangevraagd worden door particulieren of instellingen (zoals VG instellingen, verpleeghuizen en/ of GGZ), maar ook gemeentes kunnen onze hulp inschakelen!  

We passen door onze gespecialiseerde onderzoeken helaas niet in de hokjes van een zorgverzekeraar en hebben besloten om speciaal daarvoor geen concessies te doen aan de kwaliteit van onze zorg en hebben dus ook geen contracten afgesloten.

Daardoor wordt soms niet de volledige behandeling vergoed. Wat er vergoed wordt verschilt per type polis en zorgverzekering. Dus we raden dan ook altijd aan om vooraf in gesprek te gaan met de zorgverzekering en na te vragen wat de eisen aan de factuur zijn.

Er zijn twee verschillende soorten verzekeringen:

-Restitutiepolis: bij een restitutiepolis bent u vrij in de keuze van zorgaanbieder en wordt vaak het volledige bedrag vergoed.

-Naturapolis: bij een naturapolis wordt zorg van een aanbieder zonder contract maar voor een deel vergoedt. Vaak komt het neer op 50% van de factuur.

De kosten worden niet volledig vergoed door de verzekering. Informeer hierna bij uw verzekeringsmaatschappij.

We staan beiden ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF, de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten. Ook hebben we een AGB code waar consulten fysiotherapie op gedeclareerd kunnen worden. 

Agb code: 04098457

Rekening nummer: NL61 RABO 0378 0190 15 t.n.v. Si-you 

KVK nummer: 04114712 

Hieronder treft u de tarieven van 2024. Ons doel is om zorg op maat te bieden, wat het lastig maakt om van tevoren de kosten van trajecten voor mensen met een hersenaandoening die moeite hebben met het uiten van hun gevoelens, duidelijk te schetsen. Bijvoorbeeld mensen met dementie, een verstandelijke beperking, autisme of epilepsie. Voor deze groepen hebben we een algemene schatting opgenomen.

Deze "geldmunten" zijn eigenlijk de nobelprijs voor fysiologie of geneeskunde. In 2021 ging deze naar de ontdekking van receptoren waarmee wij temperatuur en aanraking kunnen waarnemen. 
Deze “munten” zijn de nobelprijs voor fysiologie of geneeskunde. In 2021 ging deze naar de ontdekking van receptoren waarmee wij temperatuur en aanraking kunnen waarnemen.