• 06 3851 2062

  • info@si-you.nl

  • Heythuysen en Veldhoven

Wij werken beiden als si consulent voor het  Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE).

Dit centrum kun je inschakelen als je het als instelling of behandelaar niet meer weet wat je voor een cliënt kan doen. Het heeft een netwerk van deskundigen. Zij gaan samen met betrokkenen op zoek naar perspectief in vastlopende situaties.

We zijn beiden nog parttime aan het werk als fysiotherapeut en Si expert bij Kempenhaeghe. In al die jaren hebben we een groot netwerk binnen de organisatie opgebouwd. 

De Hondsberg (onderdeel van Koraal) biedt landelijk specialistische observatie, diagnostiek en exploratieve behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Het is meestal niet duidelijk hoe het probleemgedrag van deze kinderen en jongeren is ontstaan, wat er precies aan de hand is, wat ze op dat moment nodig hebben en wat hun toekomstperspectief is. Wij verzorgen samen met de si-therapeuten van Koraal de prikkelverwerkingsonderzoeken.

Prikkelcoach is een initiatief van, onze zeer gewaardeerde collega, Robert de Hoog, als fysiotherapeut gespecialiseerd in de sensorische informatieverwerking. De prikkelcoach is er voor kinderen en volwassenen met problemen in de prikkelverwerking.